De verkoop van BENK helpt met succes de geïnstalleerde pvc-lijn van de profieluitdrijving voor hoekparel in cliëntfabriek.

July 3, 2017

Laatste bedrijfsnieuws over De verkoop van BENK helpt met succes de geïnstalleerde pvc-lijn van de profieluitdrijving voor hoekparel in cliëntfabriek.

De verkoop van BENK helpt met succes de geïnstalleerde pvc-lijn van de profieluitdrijving voor hoekparel in cliëntfabriek.

 

zhangjiagang installeerde Co. van stads benk machines, Ltd onlangs met succes de serval pvc-lijnen van de profieluitdrijving voor pvc-hoekparel voor cliënt door de verkoop, die onlangs Interplas2017 Thailand bijwoont.

 

na de tentoonstelling, gaan zij naar cliëntfabriek de arbeiders begeleiden hoe deze pvc-de uitdrijvingsmachine van de hoekparel installeer, en helpen aanpassend de formulering tot de producten satisfication van de cliënt krijgen.

 

mmexport1498487756164.jpg

na machine op correcte plaats wordt geïnstalleerd, en water, gas, drijf allen aan verbinden en testte correct, de belangrijkste extruder onder het verwarmen, voorbereiden het produceren van hoekparel die.

 

mmexport1498487659329.jpg

onze verkoop die de machine controleren alvorens het in werking te stellen.

 

mmexport1499066799443.jpg

geëindigd - producten de cliënt waarmee tevredenstelt.

 

BENK-de Machines zijn professionele vervaardiging voor plastic uitdrijving machines en het uitvoeren van dit vriendelijke machines vanaf 2008.

hoofdproducten zoals:

 

 

Als u om het even welke behoefte van pvc-uitdrijvingsmachine hebt, pls vrije contacteert het gevoel ons.